FELHÍVÁS!

Az SZJA-ról szóló 1995. évi CXVII. törv., valamint az SZJA meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti közcélú felhasználásáról szóló 1996. évi CXVI törv. alapján lehetoség nyílik arra, hogy az adózó az általa megjelölt kedvezményezett számára utalhassa befizetett SZJA-ja 1%-át.

Fentiek alapján kérünk minden ShitoKai Karate iránt elkötelezettséget, illetve szimpátiát érzot, hogy ezen lehetoség kihasználásával legyen részese alapítványunk, illetve szövetségünk sikeres muködtetésének.
Kérjük tehát, hogy az APEH számára kötelezoen befizetendo SZJA adójának 1%-ának kedvezményezettjeként a SitoKai Magyarország Alapítványt jelölje meg és ezzel legyen a Magyarországi ShitoKai Karate Szövetség hivatalos pártoló tagja.

Hogyan tehetjük meg ezt?! Az 1%-ról szóló rendelkezo nyilatkozatot névvel, lakcímmel, a saját adóazonosító jellel ellátott lezárt borítékban lehet megtenni, melyet az adóbevallási csomagban kell elhelyezni.
A rendelkező nyilatkozat tartalmazza a kedvezményezett, vagyis a ShitoKai
Magyarország alapítvány pontos nevét és adószámát, az alábbiak szerint:

SHITO KAI MAGYARORSZÁG ALAPÍTVÁNY adószám: 18069132-2-13

Akinek adóbevallását a munkáltatója végzi, annak fenti rendelkezést a munkáltatójához kell leadnia.
Mindezek utolsó határideje: március 20.
További információval szivesen állunk rendelkezésre edzésidoben, illetve a 20 9134747 telefonszámon.
Kérjük, hogy támogatását jelezze vissza nekünk, hogy pártolótagságát regisztrálhassuk! Hozzájárulásukat elore is megköszönjük!

ShitoKai Magyarország Alapítvány